ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم

واکنش تند ظریف به اظهارات ترامپ

وزیر خارجه ایران یکشنبه بعد از ظهر به سخنان تازه رئیس جمهورآمریکا واکنش نشان داد و به وی توصیه کرد که به دخالت در امور ایران خاتمه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۵ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 19
کد خبر: ۴۰۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران در توییتی به سخنان بامداد یکشنبه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا واکنش نشان داد.

 

وزیر خارجه ایران در توییتی بدین منظور نوشت: «تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که از دخالت در امور سایر کشورها دست بردارید. به ویژه کشور من. و باور کنید با هیچ سیاستمدار آمریکایی مشاوره نمی‌کنیم.»

 

ظریف همچنین در پاسخ به سخنان کذب رئیس جمهور آمریکا گفت، ایران در چند ماه آینده ونتیلاتور (دستگاه تنفسی) صادر خواهد کرد.

 

دونالد ترامپ بامداد یکشنبه در سخنانی با گرفتن ژست حمایت از مردم ایران، مدعی شد: «تصاویری از تعداد زیادی کیسه‌های [اجساد] را در تلویزیون نشان می‌دهند... اگر آنها به دستگاه تنفسی  نیاز داشته باشند، که دارند، مایلم برایشان ونتیلاتور بفرستم... [ایران] از طاعون پر شده است.»

 

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره ایران، به بیان ادعاهای بی‌اساس و نخ‌نما شده‌ علیه تهران پرداخته و گفت: «زمانی که دولت را در دست گرفتم، ایران یک [دولت] تروریست بود، اما کنون آنها نمی‌خواهند سر به سر ما بگذارند... آنها اکنون یک ملت متفاوت هستند... آنها می‌خواهند توافق کنند ولی تنها دلیلی که باعث می‌شود این کار را نکنند این است که برخی می‌گویند ترامپ [در انتخابات] بازنده می‌شود و می‌توانید با یک فریب‌خورده توافق کنید.»

 

وزیر امور خارجه ایران در روزهای گذشته نیز  در توییتی گفت که آمریکا فرصت ترک اعتیاد به تحریم را از دست داد. ظریف  در این  توییت نوشت: «با وجود تحریم‌های آمریکا، ایران به لطف منابع انسانی و علمی خود، پیشرفت چشمگیری در مبارزه با همه‌گیری (کرونا) داشت.»

ارسال نظر
آخرین اخبار